Workshop Didgeridoo

Ontdek de magische sound in een onvergetelijke didgeridoo  workshop

Welkom in de betoverende wereld van de Didgeridoo. Leer tijdens mijn meeslepende workshop de basisprincipes van het bespelen van dit unieke instrument terwijl je wordt begeleid door mij als ervaren speler en muzikant. Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, mijn workshop is geschikt voor alle niveaus.

Welke Didgeridoo workshop?

De Didgeridoo workshop biedt ik in verschillende vormen aan. Afhankelijk van het doel en de doelgroep pas ik mijn workshop aan. Maar altijd gaat het over didgeridoo passie, humor en plezier.

Het ideale teamuitje. Vernieuwend, losmakend en verbindend. Voor de meeste onbekend terrein. Iedereen gaat “aan” op het geluid, de trillingen en de eigen succes ervaring.

De nieuwsgierigheid naar het bijzondere instrument en de kans om een keer echt didgeridoo te spelen, maken dat de workshop op een festival standaard vol loopt.

Prive workshop didgeridoo aan huis

Didgeridoo Workshop bij je Thuis

Wil je didgeridoo leren spelen en kun je zelf een leuke groep bij elkaar brengen? Dan kun je voordelig een workshop bij je thuis of een zelf geregelde locatie boeken.

Ontvang Didges & Datjes. Didgerido tips & nieuws.