Didgeridoo met je vrienden; een feestje!

Een gave didgeridoo Privé Workshop
bij je thuis!

Wil je met een groep vrienden didgeridoo leren spelen en kun je zelf een leuke groep bij elkaar brengen? Dan kun je voordelig een workshop bij je thuis of een zelf geregelde locatie boeken.

Het geluid van de didgeridoo doet iedereen verbazen en nodigt uit om het ook te proberen.

Een heerlijk ontspannen workshop van 1,5 tot 2 uur met humor en plezier!

Privé Didgeridoo Workshop

Didgeridoo workshop gewoon bij je thuis of op een locatie naar keuze.

De Didgeridoo leren spelen

Allereerst maken we in de privé workshop kennis met de achtergronden van de didgeridoo. Vrij snel daarna gaan we zelf aan de slag. In deze privé workshop leer je de basistoon spelen (drone). Eerst op een gemakkelijk spelende didgeridoo. Daarna is er voor ieder een teak houten didgeridoo en een “slide-didge” beschikbaar om verder te gaan. Bijvoorbeeld met de tong en de wang effecten.

Gezellige workshop aan huis

Zodra we de basis hebben behandeld, gaan we met het stemgebruik verder. Uitbundig jezelf te laten horen. Van dierengeluiden tot oerklanken, lekker los gaan!

Bewustwording en ademwerk is essentieel. Je leert de juiste ademhaling en we gaan zelfs even aan de slag met de ademtechniek “circling breathing”. 

Kosten privé workshop

Voor deze prive workshop hanteer ik een speciaal tarief van €350,00 tot maximaal 10 personen. Voor iedere extra persoon komt er €20,00 bij. Buiten de regio Utrecht hanteer ik reiskosten (€75,00 per uur).

Mogelijk van maandag t/m vrijdag. In de morgen, middag of avond. Ik kijk ernaar uit om er een leuk en leerzaam feestje van te maken!

Didgeridoo workshop thuis?
Check eerst de datum!

Ontvang Didges & Datjes. Didgerido tips & nieuws.