Didgeridoo kopen

Didgeridoo kopen met een ziel

Ik vind het belangrijk dat je de didgeridoo koopt die écht bij je past. Het juiste hout, de juiste toonsoort, etc. Een didgeridoo is een instrument met een ziel. Elke didgeridoo voelt anders en is anders. Mijn instrumenten zijn daarom alleen op locatie in Vianen te koop.

Bij mij kun je alleen terecht voor unieke didgeridoo’s. Origineel, handbewerkt en getuned. Er is bij mij dus nooit een tweede exemplaar te bestellen. Dit is de reden dat ik detailfoto’s maak en ook per didgeridoo een geluidsfragment opneem en soms wat uitleg geef in een video per didgeridoo in de shop. Zo kun je vooraf al het geluid ervaren en er een gevoel bij krijgen.

Circulaire ademhaling tip

Ik heb zelf ooit de fout gemaakt om te starten met een didge die achteraf niet lekker was om de circulaire ademhaling te leren. Voorkom deze verloren uren en het risico dat je afhaakt. Gun het jezelf en maak de tijd vrij om bij mij langs te komen voor een goed advies en juiste keuze.

Beperkt budget?

Heb je beperkt budget of wil je gewoon rustig aan beginnen? Kies dan voor een goede standaard didgeridoo onder de €200,00 uit de fabriek. Hier heb ik een video over gemaakt met aankoop advies van toen ik nog geen didges verkocht.

Grote voorraad in Vianen

In mijn online shop staan slechts enkele didgeridoo’s. In Vianen heb ik echter zo’n 30 tot 50 didgeridoo’s beschikbaar. Vanwege de drukte staat niet alles online met foto’s en geluidsfragmenten. Ik blijf echter mijn best doen om dit wel zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Didgeridoo’s te koop

Toont alle 10 resultaten