Didgeridoo op je festival, altijd succes!

Een gave didgeridoo Festival Workshop
die vol loopt.

De nieuwsgierigheid naar dit bijzondere instrument en de kans om een keer echt didgeridoo te spelen, maken dat de workshop op een festival standaard altijd een succes is.

Het geluid over het festival terrein maakt mensen wakker. Het zorg ervoor dat festival publiek in beweging komt en bereid is om “mee te doen”.

De Didgeridoo Festival Workshop is ontspannen, leuk en toch ook intensief. Ieder kan volledig zichzelf zijn. Je wordt uitgedaagd om je geluid te laten horen. En heerlijk om het succes te ervaren zodra je zelf de basistoon blaast!

Festival Workshop Didgeridoo

Didgeridoo workshop op het festival met veel kennis over jezelf en waartoe je allemaal in staat bent als je durft los te laten en niet te veel je best doet!

De didgeridoo leren spelen

Allereerst maken de festival deelnemers in de workshop kennis met de achtergronden van de didgeridoo. En snel daarna gaan we de didgeridoo bespelen! In deze festival workshop leer je de basistoon spelen (drone). Eerst op een gemakkelijk spelende didge. Daarna is er voor ieder een teak houten didge en een schuif didge beschikbaar om verder te gaan. Bijvoorbeeld met de tong en de wang effecten.

Lekker los gaan!

Zodra we de basis hebben behandeld, gaan we met het stemgebruik verder. Heerlijk om in de buitenlucht op het festival jezelf te laten horen. Van dierengeluiden tot oerklanken, lekker los gaan.

Bewustwording en ademwerk is essentieel. Je leert de juiste ademhaling en we gaan zelfs even aan de slag met de ademtechniek “circling breathing”. 

Je eigen Didgeridoo kopen

Tot slot vertel ik over de soorten didgeridoo’s en laat ik de verschillen zien. Op een festival zorg ik dat ik altijd genoeg mooie exemplaren bij mij heb, die je kunt proberen en die ook te koop zijn.

Verder geef ik persoonlijk advies om verder aan de slag te gaan. Voor de één blijft het bij een leuke festival workshop, voor de ander het begin van een nieuwe passie.

Didgeridoo op je festival?
Check eerst mijn beschikbaarheid!

Ontvang Didges & Datjes. Didgerido tips & nieuws.