Other focus, better results!

Interactieve didgeridoo
workshop voor je bedrijf

Het ideale teamuitje. Vernieuwend, losmakend en verbindend. Voor de meeste onbekend terrein. Iedereen gaat “aan” op het geluid, de trillingen en de eigen succes ervaring.

Een interactieve workshop waarin je wordt uitgedaagd je eigen geluid te laten horen. Durf je deze in te brengen in de groep? Leer oude patronen loslaten. Sta open voor een nieuwe kijk op zaken. Ervaar succes door vooral niet te veel je best te doen. Other focus, better results!

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

Met onderstaande video geef ik graag een indruk van mijn zakelijke workshops en hoe deze kunnen bijdragen aan de dag en de onderlinge verbinding.

“Dit was echt een heel leuke workshop. Met elkaar ook veel gelachen en op andere momenten weer serieus aan de slag. Jerome legt tijdens zijn workshop ook de link naar passie, los laten van wat je hebt, en gaat daarmee wat verder dan alleen de didgeridoo. Echt aan te bevelen. Jerome Bedankt!”

Marco van der Helm

Durf jij jezelf écht te laten horen?

Wat is jouw geluid voorbij de woorden?

Bijzonder & effectief

Na deze workshop van 90 minuten zul je verbaasd staan hoe deze bijdraagt aan de effectiviteit van de dag. De expressie, de verbinding met elkaar en de boost aan zuurstof maken dit tot de ideale workshop op elke bijeenkomst. Wie ben jij in de groep voorbij de woorden? Van het hoofd naar het lijf. Je lichaam voelen en in je kracht komen te staan.

Inhoud workshop

De workshop start met de achtergronden van de didgeridoo. Daarna gaat de groep al snel zelf aan de slag. We leren eerst “de drone” (de basistoon) maken op een kunststof didgeridoo. Na dit succes gaan we verder op een Teak houten didgeridoo en een uitschuifbare “Slide” didge. We gaan aan de slag met melodie, toonhoogtes en stemgebruik. Tot slot gaan we op een speelse manier in op de circulaire ademhaling.

Kosten

Deze workshop duurt 1,5 tot 2 uur. Wij bieden een compleet verzorgde workshop op locatie. Inclusief diverse materialen zoals drie verschillende didgeridoo’s per persoon en het reinigen hiervan. Tot 15 personen bedragen de kosten €550,00. Vanaf 15 personen bedragen de kosten €37,50 per persoon. Bij meer dan 30 personen zijn er twee trainers. De maximale groepsgroote is 70 personen per workshop.

Specifieke wensen? We denken graag mee!

Download PDF

Alle facts op een A4 om te bewaren en te delen.

Datum beschikbaar? Check tijdig en plaats vrijblijvend een optie!

Ontvang Didges & Datjes. Didgerido tips & nieuws.