Privé Didgeridoo Les

100% aandacht en verdieping. Leer veel in korte tijd!

In mijn privé les sessies krijg je mijn volledige aandacht. Het voordeel is dat ik écht kan intunen en je direct verder kunt met juiste aanwijzingen. 

Een privé les didgeridoo kan met maximaal vier personen. 

Prive les voor beginners
De privé lessen didgeridoo voor beginners duren 2,5 uur en kunnen worden geboekt van maandag tot en met vrijdag. 

  • in de morgen: 10.00 – 12.30 uur
  • in de middag: 13.30 – 16.00 uur

Beperkt bij uitzondering:

  • in de avond: 19.30 – 22.00 uur

Het tarief is € 175,00 en € 50,00 voor een extra persoon, tot vier maximaal.

Privé les is inclusief gebruik van diverse didgeridoo’s. Zowel les didgeridoo als ook “echte” didgeridoo’s om te voelen wat voor soort didge bij je zou passen. De gebruikte didges worden overigens ook tussendoor hygiënisch schoongemaakt.

Meer weten over prive les didgeridoo?

Bel mij op even op 06-41141093 of laat een bericht achter via het contactformulier. Dan hebben we contact over wat er mogelijk is.

Welkom!

Wat voor privé les heb ik nodig?

Ben je absolute beginner, of speel je al de basistoon? Ben je toe aan ritmes of lukt de circulaire ademhaling nog niet? Graag help ik je verder. Daarvoor bied ik de volgende opties bij mij in Vianen.

Prive les voor beginners

Wil je de start maken om goed didgeridoo te leren spelen? Kies dan voor een didgeridoo prive les voor beginners van 2,5 uur. Deze les begint met belangrijke basisprincipes zoals de didgeridoo soorten en toonhoogtes. Vervolgens zorg ik dat je de drone (basistoon) goed leert spelen en geef ik je handvatten om met de tong, wang en stem aan de slag te gaan. En uiteraard de circulaire ademhaling. Een leuke en nuttige morgen, middag of avond. Maximaal 4 personen.

Vervolglessen

Heb je al een prive les of workshop voor beginners gevolgd en speel je de basistoon? Dan is het leuk en handig om een vervolg les didgeridoo te nemen. Dan is een les van 1,5 uur prima. De kosten hiervan bedragen € 125,00. Ook hierbij is het mogelijk extra personen mee te nemen (€ 50,00 pp).

Online didgeridoo privé les

Woon je wat verder weg of vind je het gewoon fijn om in kortere tijd even wat knelpunten door te lopen? Dan is een online les een mooie en ook goed werkende vorm. Ik kan met video verbinding goed zien en horen waar je tegenaan loopt. Met tips die je direct kunt toepassen, hoor ik het effect en kun je verder. Afhankelijk van je behoefte kies je hoe lang je nodig hebt. Ik reken € 35,00 per 20 minuten en maximaal 1 persoon ivm focus en effectiviteit.

Mis mijn tips niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Ontvang mijn nieuwsbrief met Tips, Didges & Datjes! 🤙

Ik houd je graag op de hoogte van mijn laatste nieuws! Ontvang tips en nieuwe data van workshops en events. Maximaal vier keer per jaar.