Beginners workshop didgeridoo

Leer didgeridoo spelen met diepgang en plezier!

Een leuke introductie workshop van zo’n twee uur. Je leert de basistoon spelen op drie verschillende didgeridoo’s. Verder de tong techniek en het effect van de wangen. En uiteraard het circulair ademen op twee manieren.

Beginners workshop didgeridoo

Didgeridoo workshop met veel kennis over jezelf en waartoe je allemaal in staat bent als je durft los te laten en niet te veel je best doet!

De didgeridoo leren spelen

Maak kennis met dit bijzondere blaas instrument. Leer achtergronden en vooral ook didgeridoo spelen! In deze beginners workshop leer je de basistoon spelen (drone). Eerst op een gemakkelijk spelende didge. Daarna is er voor ieder een teak houten didge en een schuif didge beschikbaar om verder te gaan. Bijvoorbeeld met de tong en de wang effecten.

Bewustwording en ademwerk

Bewustwording en ademwerk is essentieel. Je leert de juiste ademhaling en zelf ga je ook aan de slag met de ademtechniek “circling breathing”. 

Leer verder het verschil tussen diepe klanken spelen (meditatief/healing work) en meer ritmisch met drum. Ook diepere sounds en diergeluiden komen aan bod.

Advies didgeridoo kopen

Tot slot vertel ik over de soorten didgeridoo’s en geef ik advies voor als je er zelf een wilt gaan aanschaffen.

Voor de één blijft het bij een leuke workshop, voor de ander het begin van een nieuwe passie.

Laten we het samen ervaren!

Didgeridoo workshop locaties

De workshop didgeridoo leren spelen voor beginners biedt ik op diverse locaties aan. Overdekt, natuur, strand of bos, wat jij wilt. Kies je eigen locatie en geef je voorkeur bij mij op. Ik hou je op de hoogte!

Vlissingen Strand Boulevard
vianen

Prachtig natuurgebied aan het water.

utrecht

De Metaalkathedraal

vlissingen

Genieten aan het strand.(Duinstrand/Westduinstrand)

leersum

Heerlijk in het oerbos. Midden in de natuur. 

Beginners Workshop bijwonen?

Geef je e-mail adres en voorkeur locatie op, dan krijg je bericht zodra er nieuwe workshop voor beginners wordt toegevoegd.

Zelf een locatie en deelnemers ?

Af en toe krijg ik de vraag of ik ook workshops geef in het noorden van het land. Standaard niet, maar eventueel wel op uitnodiging. Heb je een locatie en een aantal deelnemers? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik heb hiervoor een speciaal arrangement met interessante prijzen.

Prive workshop didgeridoo aan huis
Op zoek naar een uniek teamuitje voor je werk? 

Didgeridoo Workshop Bedrijven

Ontvang Didges & Datjes. Didgerido tips & nieuws.