Didgeridoo Sacred Knowledge

 350,00

Sacred Knowledge

Sacred Knowledge is een mooie originele eucalyptus didgeridoo uit Australië. Gesigneerd door maker Timothy Ngemattarra. Hij is relatief kort en smal. Lijkt een eenvoudige didgeridoo, totdat je hem hoort. Een mooi warm en diep geluid. Echt een unieke didge. Zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.  Onderstaand een geluidsfragment en een video met uitleg over deze didgeridoo.

Geluidsfragment

  • Houtsoort: Eucalyptus
  • Key / toonsoort :  C#2
  • Gewicht 1,85  kg
  • Lengte 120 cm.
  • Dikte onderkant buitenzijde: 6,5 cm, binnenzijde 5 cm
  • Dikte bovenkant buitenzijde: 6 cm
  • Mondstuk variabel ca 24 mm

Deze didgeridoo heeft zijn eigen Aboriginal Dreamtime kaart “Sacred Knowledge”. De kaart en bijhorende tekst worden meegeleverd.

Afwerking

Erg mooi bewerkt met aboriginal art. Van binnen geschuurd, gereinigd en voorzien van dunne laag epoxy voor de hygiëne en het geluid. Echt een sacred didge die je in je handen hebt.

Herkomst

Geïmporteerd vanuit Australië.

Mondstuk

De didge bevat een zeer solide black-wax mondstuk wat erg fijn speelt. De black-wax is een mengeling van harde en zachte, bruine en zwarte wax soorten. Een soort “geheim recept”. Het resultaat is zeer solide wax, droogt niet uit en kan zelfs tegen een licht stootje.

Deze didgeridoo kopen

De didgeridoo is zowel online te koop als op locatie in Vianen. Het is belangrijk dat je de juiste didgeridoo koopt. Een didgeridoo is een instrument met een ziel. Elke didgeridoo voelt anders en is anders. Mijn advies is dan ook om bij mij op locatie te komen testen. Ben je echter overtuigd van de foto’s, het geluidsfragment en de video met uitleg? Dan is online aankopen prima, zeker als je wat verder weg woont. De verzendkosten bedragen €25,00.

Uitverkocht

Beschrijving

Video van geluidsfragment en uitleg over deze didgeridoo