Didgeridoo Healing Journey

 1.200,00

Didgeridoo Healing Journey

Healing Journey is een “Deep didge”. Ook wel Ceremonie didgeridoo genoemd. Dit vanwege de lengte, grote inhoud, dunne wand (ca 5mm) en geen vernauwingen. Resultaat is een diepe pure zuivere aardse galmende klank. Bijzonder van deze didgeridoo is dat hij lang en dik is en toch heel licht in gewicht. Ideaal om over liggende mensen heen te spelen met diepe zuivere B1 klank op 432 Hz.

Geluidsfragment volgt.

  • Houtsoort Nederlandse Iep
  • Toonhoogte B1 (100% op 432 Hz)
  • Gewicht 1,92 kg (licht en dunne wand)
  • Lengte 163,5 cm
  • Dikte onder 10 cm, boven 7 cm
  • Mondstuk variabel ca 28 mm

 

Deze didgeridoo heeft zijn eigen Aboriginal Dreamtime kaart “Healing Journey”. De kaart en bijhorende tekst worden meegeleverd.

Afwerking

Deze didgeridoo is met erg veel zorg gemaakt en afgewerkt door een Zeeuwse didgeridoo bouwer. Het art werk is met de hand vervaardigd. Hij is mooi gelakt, dus goed beschermd.  Ook de binnenkant is enkele keren gelakt voor de hygiëne en het geluid.

Herkomst

Gemaakt van een Nederlandse Zeeuwse Iep. Jaren gedroogd, nauwkeurig gesplitst (naad is nagenoeg niet zichtbaar) en vervolgens met traditioneel handgereedschap uitgehold. Een zeer lichte didgeridoo voor dit formaat (zie bovenstaand). Luister het geluidsfragment om te voelen of deze bij je past.

Deze didgeridoo komt uit een serie van zo’n 20 halffabrikaat didgeridoo’s die ik van een Zeeuwse bouwer heb mogen overnemen om af te maken en vervolgens de juiste didgeridoo speler te vinden.

Mondstuk

De didge bevat een zeer solide black-wax mondstuk wat erg fijn speelt. De black-wax is een mengeling van harde en zachte, bruine en zwarte wax soorten. Een soort “geheim recept”. Het resultaat is zeer solide wax, droogt niet uit en kan zelfs tegen een licht stootje.

Uitverkocht

Beschrijving

.

Ontvang mijn nieuwsbrief met Tips, Didges & Datjes! 🤙

Ik houd je graag op de hoogte van mijn laatste nieuws! Ontvang tips en nieuwe data van workshops en events. Maximaal vier keer per jaar.