Aankoop advies

Ik vind het belangrijk dat je de didgeridoo koopt die écht bij je past. Het juiste hout, de juiste toonsoort, etc. Een didgeridoo is een instrument met een ziel. Elke didgeridoo voelt anders en is anders. Dit is de reden dat ik veel detailfoto’s maak en ook per didgeridoo een stukje video om het geluid te ervaren.

Kom langs in Vianen

Let op: Op de website staan slechts enkele didgeridoo’s. Ik heb ongeveer 30 a 40 didgeridoo’s op voorraad. Bij mij in Vianen kun je op afspraak altijd komen testen of de didgeridoo die je hebt gezien en gehoord inderdaad voor jou is gemaakt. Mijn advies is om dit ook echt te doen. Ook al woon je wat verder weg, neem een middag vrij en gun jezelf dit proces. Eventueel gecombineerd met een privé les. Daar krijg je geen spijt van. Je kunt eventueel een didgeridoo vooraf reserveren bij het maken van de afspraak.

Verpakken & verzenden

Wanneer je overtuigd bent op basis van de foto’s en de video, koop dan gerust online je didgeridoo. Ik zal hem met zorg verpakken en verzenden. De kosten voor de verpakking en verzending bedragen €25,00.

Tip voor beginners

Boek een privé les en maak een vliegende start. Daarna is er nog een uur ruimte voor het testen van een didgeridoo die bij je past.

Ontvang Didges & Datjes. Didgerido tips & nieuws.