About us

Alles rond wat je kunt leren rond de didgeridoo op één dag!

Professioneel didgeridoo artiest Liesbeth Beijerinck & gepassioneerd didgeridoo speler en trainer Jeroen van der Sluis organiseren elk jaar in juni een all-inclusive didgeridoo dag. Een dag waar elk type speler welkom is voor het aanleren of verfijnen van zijn of haar didgeridoo vaardigheden.

Alles wat je kunt leren in slechts 1 dag

De kans om je een gehele dag onder te laten dompelen op een unieke locatie in Utrecht en exclusieve setting met maximaal 15 deelnemers.

Voor wie?

Of je nu een absolute beginner bent of de meest gevorderde didgeridoo speler. Hier kom je verder. De absolute beginner krijgt de mogelijkheid om vanaf nul alles in één keer goed aan te leren. De ervaren speler leert verfijnen en doorgroeien. De gevorderde speler leert perfectie en spiercontrole.

Lorem ipsum dolor

# Het programma

Per persoon zijn er twee verschillende didgeridoo’s beschikbaar (Teak hout en een slide didge Didgeribone) die je ook de gehele dag tot je beschikking staan met je eigen naam erop. Ook is er een voor beginners een oefen buis beschikbaar om de basistoon snel aan te leren. Heb je een eigen didgeridoo? Neem hem zeker mee.

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro.

Korte video: Even voorstellen…

Wie is Didge Jerome Didgeridoo?

In deze video stel ik mijzelf even voor. Wie is Jeroen van der Sluis – Didge Jerome?

Wat doe ik en voor wie?

Wat doe ik allemaal met de didgeridoo en wie heeft daar wat aan?

Mis mijn tips niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Ontvang mijn nieuwsbrief met Tips, Didges & Datjes! 🤙

Ik houd je graag op de hoogte van mijn laatste nieuws! Ontvang tips en nieuwe data van workshops en events. Maximaal vier keer per jaar.