Over mij Didge Jerome

Enjoy the best design and function combined together

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hoe het virus van de Didgeridoo tot mij kwam

Vanaf 2017 ben ik serieus aan de gang gegaan met de Didgeridoo. Van het “boor” geluid iets beters proberen te maken en eindeloos oefenen op de circulaire ademhaling. Yes, I have been there. 🤙

Xavier Rudd & Hilight Tribe

Het begon in mei 2014 op Ibiza. Toen ik met mijn gezin op een hippie marktje liep, hoorde ik het geluid. Gewoon gasten die wat stonden te spelen. Het gezin wilde wel verder lopen, maar ik bleef nog even staan. Wat lekker zeg. Toen ik een paar jaar later op hetzelfde Ibiza de Hilight Tribe zag optreden, stond ik vooraan en voelde ik het overal stromen. Optredens van Xavier Rudd hebben mij verder blijvend geïnspireerd om een didgeridoo aan te schaffen en door te zetten om zelf te leren spelen.

Crisis Keuze Kans

In 2020 was ik eigenaar van een evenementenlocatie. Door de sluiting vanwege Corona heb ik met mijn partner Agnes de lastige beslissing gemaakt om te stoppen met het bedrijf.  Ik was ervan overtuigd dat de Crisis ons deze Keuze gaf en een nieuwe Kansen zou gaan bieden. Na de afrondingen in 2021, nam ik 2022 als een sebatical. Ik besteedde meer aandacht aan de didgeridoo, nam extra lessen en ging  workshops geven.

Het volge van mijn 3 G’s

Tijdens een kerst lunch eind 2022 was het mijn dochter Sterre die mij inspireerde met de vraag; “Pap, waarom geef je jezelf niet een jaar om te proberen je werk van de didgeridoo te maken?”. Ik moest toen denken aan wat ik altijd verkondig als ondernemer als ik mensen coach; “Volg je 3G’s. Doe eerst wat je Gaaf vind, dan wordt je er vanzelf Goed in en verdien je er uiteindelijk ook geld mee.” In 2023 heb ik het een en ander opgezet. Kijken of het lukt… 🙏